De missie van Bestrent is duidelijk: Wij willen uw beste verhuurpartner zijn! En dat willen we bereiken door u de Beste Service te bieden aan de Beste Prijzen.

Bestrent verhuurt machines voor tuin, bouw én industrie.  Samen met u bekijken we wat u juist nodig heeft en hoe wij u daarbij van dienst kunnen zijn. Het is onze prioriteit om uw behoefte te kennen en deze in te vullen met de juiste professionele en hoog kwalitatieve producten en diensten.

Daarom biedt Bestrent een breed assortiment van machines, gereedschappen en andere werktuigen. Deze worden allemaal zorgvuldig geselecteerd op kwaliteit, gebruiksvriendelijkheid en duurzaamheid.

Met Bestrent kunt u vertrouwen op een verhuurpartner met jarenlange ervaring.  Bij Bestrent werken we niet met een call center of met zelfstandige chauffeurs. Elk gezicht bij Bestrent maakt deel uit van ons team en elke medewerker zal u dan ook zo goed mogelijk bijstaan. 

Opdat u veilig en snel aan het werk kunt met de juiste machine staan wij u bij met advies en technische ondersteuning. Al onze machines worden perfect onderhouden en nog vóór de verhuur aan u gedemonstreerd. Heeft u achteraf toch nog een vraag, of loopt er ergens toch iets fout? Dan kunt u bij onze Technische Helpdesk terecht en komen we u desnoods ter plekke helpen.

Contactgegevens

Industriepark 12 Zone B
2220 Heist o/d Berg
T 015 - 25 15 00
F 015 - 25 72 82
E info@bestrent.com

OPENINGSTIJDEN

Werkdagen van 07:00 tot 18:00
Zaterdag van 08:00 tot 12:00
Zondag gesloten

Openingstijden

Industriepark 12
2220 Heist o/d Berg

Elke werkdag open van 7u tot 18u.
Zaterdag open van 8u tot 12u.
Zondag gesloten.

Klantenservice

Heeft u vragen?
Bel 015 - 25 15 00

Onze klantenservice is nu beschikbaar.