Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij Bestrent genieten van de meest scherpe verhuurprijzen. Om die belofte waar te maken, houden we de marktprijzen goed in de gaten. Bovendien hanteren we kortingen voor onze trouwste klanten en voeren we regelmatig acties om u steeds waar voor uw geld te geven. En zoals u van een échte partner kunt verwachten, worden ook de brandstof of andere benodigdheden meteen mee geleverd. 

HUURMOGELIJKHEDEN

U kan onze machines huren per dag, per weekend, per week of per 4 weken. Voor de berekening van de huurprijs wordt er forfaitair rekening gehouden met een normale werktijd van:

  • 8 uren voor de periode van één dag**

  • 40 uren voor de periode van één week

  • 160 uren voor de periode van 4 weken.

** Vanaf het moment van afhaling/levering tot de volgende dag uiterlijk 8u ‘s morgens indien de volgende dag een werkdag is en tot dezelfde dag, een uur voor sluitingstijd, indien de volgende dag geen werkdag is.

 

BORGSOM

Indien u een machine huurt, zal u steeds een borgsom betalen. Deze borgsom is bestemd om verschillende verplichtingen van de klant te dekken en moet betaald worden bij het afsluiten van het huurcontract en uiterlijk bij de overhandiging van het materieel door Bestrent.

Regelmatige klanten kunnen een lopende rekening aanvragen. Zij betalen geen waarborg en zijn het factuurbedrag pas verschuldigd na het verstrijken van de afgesproken betalingstermijn.

 

HUREN VAN UUR TOT UUR

Door de aanpassing van onze programma’s is het voortaan mogelijk om uw machine te huren van uur tot uur. Dit betekent dat u de machine kan komen afhalen op het uur dat u het beste past "bv. 11 uur in de voormiddag" en deze pas terug dient te brengen uiterlijk 24 uur later; dus in dit geval de volgende dag tegen 11 uur. In dat geval betaalt u voor 1 dag.

 

SPECIALE WEEKENDTARIEVEN

Voor het weekend betaalt u slechts 1 dag. Het weekend begint op zaterdag, afhaling tussen 8u en 12u en eindigt op maandagochtend uiterlijk 8u s’morgens.

In het weekend betaalt u 1 dag huur, dit met een maximum van 8 draaiuren van de machine. Eventuele extra uren worden aangerekend aan 1/8e van de dagprijs.

Indien u een machine huurt tijdens een verlengd weekend, waarbij de feestdag op een maandag valt, betaalt u enkel voor 8 machine uren (oftewel 1 dag) maar kan u de machine 3 dagen gebruiken. Eventuele extra uren worden aangerekend aan 1/8e van de dagprijs.

 

TRANSPORT

Indien u het materiaal niet zelf kan komen afhalen of terugbrengen, dan doen wij dat graag voor u. Voor het transport betaalt u een forfaitaire som in functie van de afstand tussen Bestrent en uw werf of woonplaats.

Contactgegevens

Industriepark 12 Zone B
2220 Heist o/d Berg
T 015 - 25 15 00
F 015 - 25 72 82
E info@bestrent.com

OPENINGSTIJDEN

Werkdagen van 07:00 tot 18:00
Zaterdag van 08:00 tot 12:00
Zondag gesloten

Bespaar tijd, kracht én geld

Huur uw machine bij Bestrent

Openingstijden

Industriepark 12
2220 Heist o/d Berg

Elke werkdag open van 7u tot 18u.
Zaterdag open van 8u tot 12u.
Zondag gesloten.

Klantenservice

Persoonlijk advies?
bel 015 - 25 15 00

Wij helpen u graag verder