Waarom huren bij BestRent

Flexibele huurtermijnen 

Bij BestRent kunt u kiezen uit diverse huurperiodes, variërend van een halve dag tot meerdere weken. Standaard hanteren we werkuren van 8 uur per dag, 40 uur per week, en 160 uur over vier weken. Materialen die voor een dag gehuurd worden, dienen de volgende ochtend voor 8 uur terug te zijn, tenzij anders overeengekomen.

Uur-tot-uur verhuur

U kunt onze machines ook per uur huren. Start op een tijdstip dat u schikt en retourneer het materiaal exact 24 uur later.

Halve dag huren

Profiteer van een halve-daghuur met een aantrekkelijke korting van 20%. Ideaal voor snelle klussen!

✅  Speciale weekendtarieven 

Geniet van voordelige tarieven gedurende het weekend. Machines gehuurd voor het weekend kunnen maandagochtend worden teruggebracht. Langere weekenden met een feestdag op maandag komen in aanmerking voor hetzelfde gunstige tarief.

Transport

Als u niet in staat bent het gehuurde materieel zelf op te halen of terug te brengen, bieden wij transportdiensten tegen een vast tarief aan, afhankelijk van de afstand. Vanaf een totale kost van €2.500,- excl. BTW vervalt de transportkost in België (franco). 

Professioneel gebruik

Wij ondersteunen regelmatige gebruikers met opties voor langdurige samenwerkingen en bieden zowel nieuwe als gebruikte machines te koop aan. Bekijk ons aanbod online of contacteer ons voor specifieke verzoeken.

Contact en ondersteuning:

Bent u klaar om te huren bij BestRent, of heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op telefonisch op 015/25.15.00 of via mail naar info@bestrent.com. Wij staan klaar om u te helpen met elke vraag of behoefte.