Samenwerking Toyota van start

Groot nieuws bij Bestrent!

Vanaf vandaag slaan we de handen ineen met Toyota Material Handling om jou nog meer te bieden. Nu kun je bij ons terecht voor de aankoop van transpalleten, stapelaars en nog veel meer!

Waarom hebben wij gekozen voor een samenwerking met Toyota? 

✅Lange termijn samenwerking
✅Bewezen kwaliteit in materialen en onderdelen
✅Sterk in service en onderhoud

Daarnaast is Toyota wereldwijd erkend voor zijn innovatie, duurzaamheid en efficiëntie in material handling oplossingen. Door de handen ineen te slaan met een industrieleider, garanderen we dat onze klanten toegang hebben tot de beste en meest geavanceerde uitrustingen die er zijn.

Wat betekent dit voor jou?

Als klant van Bestrent Machineverhuur heb je nu het voordeel van:

  • Toegang tot topklasse apparatuur: Van robuuste transpalleten tot veelzijdige stapelaars, de kwaliteit van Toyota's apparatuur is ongeëvenaard.
  • Flexibiliteit in aankoop en huur: Naast de aankoop, bieden we flexibele huuropties aan voor wie behoefte heeft aan kort- of langdurig gebruik zonder grote investeringen.
  • Volledig ondersteunde service: Elk product van Toyota dat we leveren, wordt ondersteund door volledige service en onderhoud, zodat je apparatuur altijd in topconditie is.

Tegen vrijdag 25/05 zullen alle nieuwe materialen op onze website te vinden zijn, maar voor de early birds onder ons: neem alvast een kijkje op onze website en ontdek wat er al allemaal nieuw te vinden is. Wij zijn alvast benieuwd wat jullie er van vinden! 

Vind je niet wat je zoekt in ons huidige aanbod? Laat het ons weten. We zijn druk bezig met het uitbreiden van ons assortiment om aan al onze klanten hun behoeften te voldoen.