Bestrent is open volgens de normale openingstijden. Wij vragen u wel om bij voorkeur het gewenste product reeds te reserveren via onze website.

Wij hebben de nodige voorzorgsmaatregelen genomen om de gezondheid en veiligheid van al onze werknemers en onze klanten te waarborgen.

Concreet betekent dit:

- Klanten zullen slechts één per één toegelaten worden in het magazijn. De maatregelen omtrent het dragen van mondmasker en social distancing dienen uiteraard steeds gerespecteerd te worden.

- Hou er rekening mee dat er op drukke momenten lange wachtrijen kunnen ontstaan.

- Enkel elektronische betalingen worden toegelaten. Niet omdat cash geld besmet is, maar omdat elektronische betalingen beter toelaten de social distancing-maatregelen te respecteren.

- Waarborgen voor leveringen dienen op voorhand gestort te worden op onze rekening. Onze chauffeur neemt voorlopig geen cash geld meer aan. Door onze drukke transportplanning is het aangeraden om tijdig te reserveren in geval van levering.

- Ontsmettingsgel en handschoenen worden ter beschikking van onze klanten gesteld.

- Alle machines worden na retour grondig gereinigd.

 

Onze openingstijden:

- Maandag tot en met vrijdag van 07:00 tot 18:00
- Zaterdag van 08:00 tot 12:00
- Zondag gesloten

Heeft u vragen na het lezen van dit bericht? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Stuur een mail naar info@bestrent.com of bel ons op telefoonnummer 015 25 15 00.